Sandstranda Krokstadelva

Mange har ventet på muligheten til å bo sentralt i Krogstadelva, med elvebredden rett ved. Vi har gleden av å tilby 44 nye selveierleiligheter i idylliske omgivelser, med flott utsikt mot elva. Nå har du anledning til å velge fra øverste hylle. Velg den leiligheten som passer deg best ut fra planløsning og areal.

Du skal like det stedet du bor. Alle kvalitetene i boligen og området du bor i er viktige – de påvirker deg, og blir en del av din hverdag. Felles for alle leilighetene er at de har praktiske planløsninger, med god arealutnyttelse. Du kan velge mellom 2-, 3- og 4-roms leiligheter fra 49 til 103 kvadratmeter. Her kan du nyte livet og virkelig føle deg hjemme!

Prosjektet bygges etter krav som sikrer deg gode tekniske, miljømessige og økonomiske løsninger du vil ha glede av så lenge du bor i leiligheten. Med strenge krav til isolasjon og oppvarmingskilder, vil du oppleve at leiligheten din gir deg et lunt og varmt inneklima med vannbåren gulvvarme, samtidig som strømregningene blir forbausende lave.

Oppdragsgiver: Consto

KE utfører: Grunnarbeider for 66 leiligheter.

Oppstart: Mars 2015

Avsluttes:

Prosjektleder: Trygve Løvås

Anleggsleder: Anund Borge